Η ανάρτηση αφορά όλες τις παθιασμένες ταξιδιώτισσες!
Πριν από χρόνια πολλά, σε ένα ταξίδι στο Θιβέτ, σε κάτι τρελά (για τα δικά μου δεδομένα) υψόμετρα, αναγκάστηκα να πάρω διουρητικά ενώ ταυτόχρονα έπινα και πολύ νερό, αναγκαίο όπως λένε -και όπως διαπίστωσα- για την οξυγόνωση του οργανισμού. Το χαριτωμένο αποτέλεσμα ήταν η σωματική μου ανάγκη να κτυπάει καμπανάκι εξαιρετικά συχνά! Όντας η μόνη γυναίκα της παρέας, σε κάθε “stop pipi” που ζήταγα στον οδηγό, έπρεπε να απομακρυνθώ πολύ από το αυτοκίνητο, να κρύβομαι πίσω από θάμνους, σε χαντάκια και σε ραχούλες.
Λόγω ψύχους ήμουν ντυμένη σα κρεμμύδι, το να ξεντυθώ ήταν ολόκληρη περιπέτεια, και όταν τελικά το κατάφερνα, την στιγμή της χαλάρωσης, από το πουθενά, εμφανίζονταν παιδάκια που ζητούσαν επίμονα “money money”!!! (έδινα μολύβια και στυλό). Αντιλαμβάνεστε το κωμικοτραγικό σκηνικό. Από τότε λοιπόν έλεγα ότι έπρεπε να βρεθεί μια λύση για αυτές τις περιστάσεις! Ομολογώ ότι το αντίστοιχο “βοήθημα” που κυκλοφορεί και σου επιτρέπει να ανακουφίζεσαι όρθιος δεν με συγκινεί. Ίσως ένα ελαφρύ, πτυσσόμενο παραβάν;


Η λύση βρίσκεται κοντά μας!
Το λέει και το σλόγκαν: ELIRA Apparel – No Need to Strip, Just Unzip!
Πριν λίγες μέρες “έπεσα” λοιπόν σε αυτό το project που απαντά κομψά, στο πρόβλημα κάθε ταξιδιώτισσας. Πρόκειται για ένα έξυπνο παντελόνι που εξυπηρετεί χωρίς να το αποχωριστείς. Διαθέτει εσωτερικά και έξυπνο εσώρουχο και δείχνει να μελετήθηκε για να κάνει το ταξίδι μας πιο ευχάριστο.
Δείτε το λεπτομερέστατο βίντεο, και θα καταλάβετε!