Η Ταχυδρομική Υπηρεσία των Μπαρμπάντος αποτίει φόρο τιμής στους πολίτες των Μπαρμπάντος που έχουν συμπληρώσει τα 100 χρόνια με μια συλλογή 27 γραμματοσήμων με τίτλο Centenarians Barbados.

Το να φτάσεις τα 100 είναι ένα εκπληκτικό γεγονός που αξίζει να γιορταστεί!  Γι αυτό, τα ταχυδρομεία των Μπαρμπάντος -το ανατολικότερο νησί της Καραϊβικής- τίμησε τους αιωνόβιους πολίτες με μία περιορισμένη σειρά γραμματοσήμων.

Βέβαια δεν τους τίμησε όλους. Από τους 114 υπερήλικες -εκ των οποίων μόνο 11 άνδρες- ζώντες το 2016, μόνο 27 είδαν το πορτραίτο τους σε γραμματόσημο αφού αποφασίστηκε να τμηθούν μόνο αυτοί που έχουν συμβάλει σημαντικά στη χώρα. Έτσι το Δεκέμβριο του 2016 κυκλοφόρησε η σειρά Centenarians Barbados με τα πορτραίτα των 27 εκλεκτών.

Από τους 27, κάποιοι δεν υπάρχουν πια, όμως άλλοι ζουν και βασιλεύουν, όπως η Elaine Ometa Walkes, γεννημένη το 1014, που γιόρτασε τα εκατοστά τέταρτα γενέθλιά της στις 16 Ιανουαρίου! Άλλοι προχωρούν ακάθεκτα προς τα 110 αναμένοντας τη σειρά super-centenarians!

Author: Travelers Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here