Στα πλαίσια του ανταγωνισμού και της «διαφοροποιημένης εμπειρίας» που επιθυμεί να προσφέρει, η Delta Air Lines «προικίζεται» με 86 σκεύη σερβιρίσματος που υπογράφουν γνωστοί designers της εταιρίας Alessi.

Travels by Travelers Design στα 30.000 πόδια! Νέα

Οι ταξιδιώτες  της Delta έχουν πλέον τη χαρά να απολαμβάνουν τα γεύματά του σε σκεύη που υπογράφουν οι  Patricia UrquiolaRonan & Erwan BouroullecHumberto and Fernando CampanaStefano GiovannoniMiriam Mirri and Kristiina Lassus, 6  από τους περίπου 300 διάσημους designers που συνεργάζονται με την Alessi. 

Η συλλογή -που απευθύνεται στις ακριβότερες αεροπορικές θέσεις- δεν περιορίζεται στα βασικά, αφού έχει εμπλουτιστεί με καράφες και γκάμα κρυστάλλινων ποτηριών κρασιού, μίξερς για κοκτειλς, μπολ για σούπα μίσο, αλατοπιπεριέρες και εξαιρετικής ποιότητας ανοξείδωτα μαχαιροπήρουνα… Με βάση σχέδια που ήδη κυκλοφορεί η Alessi, η ομάδα τα προσάρμοσε, χρησιμοποιώντας πιο ελαφρά υλικά μεγαλύτερης αντοχής για τη μέγιστη απόδοσή τους στο αεροσκάφος.

«Η Delta ενέπλεξε και τους αεροσυνοδούς στο project, αφού εκείνοι χρησιμοποιούν τα σκεύη» είπε ο Matteo Alessi της γνωστής οικογένειας. «Ήταν φυσικά σημαντικό οι αλλαγές που έγιναν για λόγους πρακτικότητας να μην επηρεάσουν την αισθητική όπως εμείς την αντιλαμβανόμαστε».

Travels by Travelers Design στα 30.000 πόδια! Νέα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here