Η βραβευμένη με τιμητική διάκριση της UNESCO φωτορεπόρτερ Μάρω Κουρή σας προσκαλεί σε μία μαγική περιπλάνηση από το Ακρωτήρι Ταίναρο ως τα γυμνά βουνά της Μάνης και τα σπήλαια Διρού.

Ακολουθήστε τα λίθινα σοκάκια και εντοπίστε τα αυθεντικά καφενεία, φωτογραφίζοντας εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της κοινωνικής ζωής των χωριών. Συνθέστε εικόνες με τη μυστηριώδη ατμόσφαιρα των άγριων τόπίων της Μάνης. Αντιμετωπίστε την πρόκληση και φωτογραφίστε με τη δική σας ματιά τους πέτρινους πύργους που δεν άγγιξε ο χρόνος. Από τις ατέλειωτες αμμουδιές, μεταφερθείτε στη νυχτερινή ζωή της Αρεόπολης και του Γυθείου.

Περιηγηθείτε σε περήφανα μοναχικά χωριά αποτυπώνοντας τη σκληρότητα και τη γλυκύτητα της ζωής. Από τα ξωκλήσια και τα ξεχασμένα μοναστήρια, στα λαγκάδια με τους νερόμυλους και τους φάρους που προστατεύουν τους θαλασσινούς ταξιδευτές, αναζητείστε ιστορίες για την πίστη και τον μόχθο των ανθρώπων.

Το workshop 40 ωρών περιλαμβάνει 3 ώρες θεωρητικής κατάρτισης, περίπου 31 ώρες φωτογράφισης και καταγραφής στο πεδίο υπό τη συνεχή καθοδήγηση της Μάρως Κουρή και 6 ώρες επιμέλειας και αξιολόγησης εικόνων και κειμένων.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 350 ευρώ συν ΦΠΑ.
Έκπτωση 10% στους συμμετέχοντες που θα κλείσουν θέση μέχρι 31 Μαΐου.
Τα έξοδα μετακίνησης, διατροφής και διαμονής θα τα διαχειριστεί η/ο κάθε συμμετέχουσα/ων.
Το σεμινάριο ξεκινά στις 29 Ιουνίου στις 19:00 και τελειώνει αργά το βράδυ της Δευτέρας στο Μικρό Χωριό, στο Βαθύ Γυθείου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο marokouri2@gmail.com και στο τηλέφωνο +306974336906 (whatsapp-viber).

Σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/marokouriphotojournalist/
Εκδήλωση στο Facebook https://www.facebook.com/events/865679216912640/

Προτεινόμενη διαμονή: «Μικρό Χωριό», Βαθύ, Γύθειο, Λακωνία
Τηλέφωνο επικοινωνίας +306936974134,  http://www.mikroxorio.gr/
(Για 5 νύχτες με πρωινό 190 ευρώ/άτομο σε διαμέρισμα 2 ή 3 ατόμων, 380 ευρώ σε μονόκλινο)

Save

Author: Travelers Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here