Όπως μαρτυρά το όνομά μας, είμαστε μια ομάδα φίλων, συνεργατών και κυρίως ταξιδευτών. Δημοσιογράφων και ταξιδιωτικών συγγραφέων, φωτογράφων και κινηματογραφιστών με συγγενικές αξίες. Με τους περισσότερους  έχουμε ξανασυναντηθεί επαγγελματικά στη δημιουργία του ταξιδιωτικού περιοδικού PASSPORT των εκδόσεων της Καθημερινής που εδραίωσε το ανθρωποκεντρικό ταξίδι εμπειρίας στη χώρα μας.

Ο Δημήτρης Ξανθούλης και ο Αντώνης Ιορδάνογλου ήταν οι ιδανικοί συνοδοιπόροι από το πρώτο έως το τελευταίο τεύχος. Κοντά μας το περισσότερο καιρό, ήταν η Μάρω Βασιλειάδου και η Νανά Δαρειώτη, όπως και ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος με τον οποίο ταξιδέψαμε τηλεοπτικά παράλληλα.  Κοντά μας και ο νεαρός τότε, σήμερα καταξιωμένος συγγραφέας Αλέξανδρος Μασσαβέτας, ο δημοσιογράφος Αχιλλέας Πατσούκας, η δημοσιογράφος Ντένυ Καλλιβωκά και σημαντικοί  φωτογράφοι όπως ο Νίκος Πηλός, η Αθηνά Καζολέα, ο Χρήστος Δράζος, η Μάρω Κουρή, ο Les Meyers, η Cathy Cunliffe και πολλοί άλλοι. Κοντά μας και το παλιό μας διαφημιστικό τμήμα, δηλαδή η Ρεγγίνα Μασσέλου! Σ’αυτή την δεμένη ομάδα ήρθαν να προστεθούν στο TRAVELS BY TRAVELERS,  φίλοι καινούριοι: ο Γιώργος Βούλγαρης σχεδίασε τη νέα ιστοσελίδα μας, ο Ανδρέας Ρεμούντης την τρέχει,  η Άννυ Αγγελίδου ανέλαβε την αγγλόφωνη βερσιόν της, η Ελένη Φωτίου την μύησή μας στα μυστικά του ταξιδιού με παιδιά και ο Γιάννης Παππάς την «ομπρέλα» της αειφορίας. Φίλοι ταξιδιώτες μας εμπιστεύτηκαν με τις αναμνήσεις τους. Όμως περιμένουμε και τις δικές σας: Αν είστε ταξιδιώτης και θέλετε να μοιραστείτε τις ιστορίες σας, μη διστάσετε να μας στείλτε το υλικό σας στο newsroom@travelsbytravelers.com.

Το TRAVELS BY TRAVELERS, πάντα με πρωτογενές υλικό και δικές του παραγωγές, άρθρα και φωτογραφίες με υπογραφές,  φιλοδοξεί να αποτελέσει το καθημερινό μας παράθυρο στο κόσμο. Με θέματα από την Ελλάδα και ολόκληρο τον πλανήτη,  απευθύνεται τόσο στον αναγνώστη που έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει τα βήματά μας, όσο και σ’αυτόν που απλά επιθυμεί να ονειρευτεί. Η σύγχρονη τεχνολογία εξάλλου μας δίνει μαγικές δυνατότητες για εικονικά ταξίδια.

Μία άλλη καινοτομία του TRAVELS BY TRAVELERS είναι τα θεματικά ταξίδια, σε Ελλάδα και εξωτερικό, που θα σχεδιάζουν και θα συνοδεύουν οι δικοί μας άνθρωποι, που γνωρίζετε, παρακολουθείτε και εκτιμάτε.

Κλείνω αυτή τη σύντομη εισαγωγή με ένα ευχαριστώ προς τους πρώτους χορηγούς μας, που μας υποστήριξαν για τη δουλειά μας και όχι για τα νούμερα που ακόμη δεν έχουμε κατακτήσει!

Περισσότερα, πολύ σύντομα…

Author: Maya Tsoclis

Η Μάγια Τσόκλη ταυτίζεται με την ταξιδιωτική δημοσιογραφία. Μετά από σπουδές κοινωνιολογίας στη Γαλλία και μια δεκαετία στο χώρο της Μόδας, μετακόμισε στον κόσμο της τηλεόρασης γράφοντας και παρουσιάζοντας τη σειρά ντοκιμαντέρ «Ταξιδεύοντας», μία από τις μακροβιώτερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης που ακόμη και σήμερα προβάλλεται σε επανάληψη. Αφού όργωσε όλο το κόσμο, δημιούργησε με μια ομάδα πραγματικών ταξιδευτών το περιοδικό Passport των εκδόσεων της Καθημερινής που καθιέρωσε το προσωποκεντρικό ταξίδι εμπειρίας . Μετά από ένα σύντομο και οδυνηρό πέρασμα από τη πολιτική, βούτηξε και στα άγνωστα νερά της Παραγωγής: Ιδρυτικό μέλος της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο που παράγει τη μπύρα ΝΗΣΟΣ, έφτιαξε το ετήσιο free press «ΤΑΜΑ η ελεύθερη έκδοση της Τήνου» και τελευταία, με τους παλιούς της συνεργάτες του Passport, το online ταξιδιωτικό περιοδικό www.travelsbytravelers.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here