Το νέο λεωφορείο Simba Snoozeliner, θα επιτρέπει στους επιβάτες να απολαμβάνουν τον ύπνο τους ενώ ταξιδεύουν νύχτα!

Η εγγλέζικη εταιρία Simba, ειδική επί του ύπνου διαπίστωσε ότι όσοι κάνουν νυχτερινά ταξίδια με λεωφορείο φτάνουν καταταλαιπωρημένοι στον προορισμό τους. Έτσι σχεδίασε σε συνεργασία με την Andersson-Wood Architects την ιδανική εναλλακτική λύση: το Simba Snoozeliner,  ένα διώροφο λεωφορείο με 14 καμπίνες ύπνου, εξοπλισμένο φυσικά με στρώματα Simba, πάπλωμα και μαξιλάρι, μάσκα ματιών, ακουστικά ακύρωσης θορύβου και διάφορα new age αξεσουάρ. Το όχημα, που πρώτος στόχος της εταιρίας είναι να συνδέει 4 αγγλικές πόλεις, θα διαθέτει και προσωπικό υπεύθυνο να ξυπνάει γλυκά τους ταξιδιώτες όταν πλησιάζει η στάση τους.

Πελάτες αυτού του φουτουριστικού project μπορεί να είναι επαγγελματίες που εργάζονται σε νυχτερινές βάρδιες αλλά και ξενύχτηδες που αδυνατούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους με δικό τους μέσο. Για τους δεύτερους θα προσφέρεται δωρεάν εμφιαλωμένο νερό, κιτ αναζωογόνησης με βιταμίνη C και γάλα γαϊδουράγκαθου, γνωστού για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν θα απουσιάζει η αρωματοθεραπεία  αλλά και οι χαλαρωτικές εικαστικές επεμβάσεις στους «ζωντανούς τοίχους» ώστε η γαλήνια αυτή ατμόσφαιρα να επισπεύδει την επίσκεψη του Μορφέα …

Βέβαια υπάρχουν και επικριτές  της ονειρικής αυτής ιδέας που είτε βλέπουν το λεωφορείο του μέλλοντος ως ένα μεγάλο κινούμενο πάρτι, είτε ανησυχούν για την ασφάλεια των κοιμισμένων ταξιδιωτών. Εν πάση περιπτώσει, ουδείς γνωρίζει εάν το Simba Snoozerliner θα υπάρξει όντως, σύντομα. Οι εμπνευστές του πάντως, υποστηρίζουν ότι  έχουν γνώση των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων, τις οποίες και θα ξεπεράσουν, ώστε το νέο λεωφορείο να κυκλοφορήσει στους αυτοκινητόδρομους της Αγγλίας το φθινόπωρο του 18.

Αναμένουμε λοιπόν!

 

Author: Travelers Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here