Μουσικό Φεστιβάλ Meadows in the Mountains: η Βουλγαρία αλλιώς

Η βουκολική φύση της ορεινής Ροδόπης παντρεύεται με τους σύγχρονους μουσικούς ήχους σε ένα φεστιβάλ που κατάφερε να γίνει παγκόσμια διάσημο σε μόλις 3 χρόνια.

7 με 10 Ιουνίου, η βουκολική φύση της ορεινής Ροδόπης παντρεύεται με τους σύγχρονους μουσικούς ήχους σε ένα φεστιβάλ που κατάφερε να γίνει παγκόσμια γνωστό σε μόλις 6 χρόνια.

Με μία εξαιρετική ιστοσελίδα και το όραμα να εκτιμήσει τον παλιό κόσμο με ένα σύγχρονο βλέμμα, το Meadows in the Mountains είναι να εντελώς εναλλακτικό μουσικό φεστιβάλ που οργάνωσαν πριν λίγα χρόνια δύο αδέλφια από την Αγγλία,  οι γονείς των οποίων αποφάσισαν να εγκατασταθούν ως συνταξιούχοι στη Βουλγαρία. Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα σ’ένα βουκολικό τοπίο με θέα τις κορυφές της οροσειράς της Ροδόπης.

Οι συμμετέχοντες, γύρω στα 1700 άτομα, φιλοξενούνται στα σπίτια του κοντινού χωριού Polkovnik Serafimovo, ή στήνουν τις σκηνές τους στα λιβάδια. Οι μουσικές επιλογές των live μπερδεύουν rock, funk και electronica και τη νύχτα όλοι γίνονται μια παρέα γύρω από τις φωτιές που καίνε μέχρι το πρώτο φως της ημέρας.   Ένα φεστιβάλ όπου πρωταγωνιστούν η φιλία, η οικογένεια, η αγάπη, η μουσική, η Φύση και η πνευματικότητα που ενδιαφέρει τα σύγχρονα παιδιά των λουλουδιών . Αχ και να’μασταν πάλι 20 ετών!

See Also

Το Φεστιβάλ είναι σχεδόν sold out, οι ενδιαφερόμενοι βιαστείτε!

Πληροφορίες εδώ

© 2020 Travels by Travelers - All Rights Reserved

Scroll To Top