Στην πόλη που φημίζεται για το ιδιαίτερα μικρό μέγεθος των δωματίων της, δύο μοναδικά διαμερίσματα αλλάζουν τα δεδομένα.Travels by Travelers Τα ωραιότερα airbnb του Λονδίνου Ευρώπη Διαμονή Ιστορικής κληρονομιάς  Kings Cross Λονδίνο

Τα διαμερίσματα αυτά κρύβονται στη περιοχή του King’s Cross, μέσα στον Πύργο του Σιδηροδρομικού Σταθμού St Pacras. Το κτίσμα σχεδιάστηκε από τον Sir George Gilbert Scott το 1868 για να στεγάσει το Βικτωριανό Γοτθικό Ξενοδοχείο Midland Grand Hotel που λειτούργησε μέχρι και το 1922. Στη συνέχεια, τα δωμάτιά του εξυπηρέτησαν τα γραφεία του σιδηροδρομικού σταθμού και ακολούθησε η παρακμή. Έπρεπε να μπει ο 21ος αιώνας, για να αναγεννηθεί το ιστορικό κτίσμα.

Το St Pancras Clock Tower Guest Suite και το St Pancras Clock Tower Master Suite βρίσκονται στον 4ο και 5ο όροφο και διαθέτουν εξαιρετική θέα στο King’s Cross Station. Έχουν διατηρήσει αρχιτεκτονικά στοιχεία του 19ου αιώνα, όπως τον ψιλοτάβανο χώρο, την υπέροχη μεταλλική σκάλα, τα ξύλινα δοκάρια.

Τα διαμερίσματα διαθέτουν ακόμη προνομιακή θέση στη πόλη: σε 20 λεπτά με τα πόδια βρίσκεσαι το Camden και το Regent’s Park και υπάρχει κατευθείαν γραμμή από το σταθμό για το Oxford Circus. Ο σταθμός (που βρίσκεται ακριβώς από κάτω από το κτίριο) και οι ήχοι των συρμών του μπορεί -αναφέρει ο ιδιοκτήτης των χώρων Peter στη παρουσίασή τους- να ενοχλήσουν τους πολύ ευαίσθητους στο θόρυβο.

Οι κριτικές είναι θερμότατες και οι τιμές (145 και 173 ευρώ) λογικότατες για τη διαμονή 4 ατόμων στο Λονδίνο. Η ζήτηση φυσικά, μεγάλη. Για κρατήσεις μέσω airbnb, εδώ και εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here