«Έλα να δείξουμε όλοι μαζί την ομορφιά της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο» μας καλεί ο εθνικός μας αερομεταφορέας και συνεργάζεται με έναν διεθνή Έλληνα με πολλούς συμβολισμούς, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για να μας εμπνεύσει.

«Αν έχεις ένα ξεχωριστό, μικρό μυστικό που θα άξιζε να ζήσει, να δει, να ακούσει, να γευτεί ένας επισκέπτης της χώρας μας, μοιράσου το στο greecebygreeks.gr με μια μικρή περιγραφή και φωτογραφίες. Εμείς θα το μοιραστούμε με όλους για να γνωρίσουν την Ελλάδα έτσι όπως μόνο εμείς την ξέρουμε!» Και η Aegean Airlines έχει αποδείξει ότι ξέρει την Ελλάδα καλά. Από την αρχή της δημιουργίας της, η παρουσία της χαρακτηρίζεται από όραμα και βαθιά αγάπη για τη μικρή πατρίδα, εταιρικές -και οικογενειακές-  αξίες και κουλτούρα που διαφαίνονται σε κάθε της βήμα.

Τα τελευταία χρόνια οι δράσεις και η επικοινωνία της Aegean  καθιστούν την εταιρία την σημαντικότερη πρέσβειρα της χώρας μας, καθοριστικό εταίρο του υπουργείου τουρισμού και της εκάστοτε υπουργικής ομάδας. Μέλος της Star Alliance, βραβεύεται κάθε χρόνο (τόσο συχνά που πλέον το θεωρούμε δεδομένο) ως καλύτερη Περιφερειακή Εταιρία της Ευρώπης αλλά επιβραβεύεται και για την εταιρική της ευθύνη απέναντι στις ευπαθείς ομάδες. Προσφέρει γενναιόδωρα χορηγίες πολιτιστικές τόσο για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς όσο και της σύγχρονης Τέχνης, υποστηρίζει προσπάθειες για την ενίσχυση του αθλητισμού, προβάλει -και δημιουργεί- προορισμούς μέσα από το εξαιρετικό περιοδικό Blue αλλά και με δικές της κινηματογραφικές παραγωγές. Πρέσβειρα και της ελληνικής γαστρονομίας, η Aegean επιλέγει ελληνικά οινοποιία, συνεργάζεται με Έλληνες σεφ, και τελευταία φιλοξένησε στις πτήσεις της 60 παραδοσιακά κεράσματα από 50 Έλληνες παραγωγούς. Η ανταπόκριση υπήρξε ενθουσιώδης.

Για την τελευταία καμπάνια της με τον διεθνή μπασκετμπολίστα, η εταιρία συνεχίζει να «κτίζει» στις διαχρονικές αξίες  που διέπουν την καλή Ελλάδα: την περηφάνια, το φιλότιμο, τη φιλοξενία, το χιούμορ αλλά προάγει και νέες αρετές, απαραίτητες στην καινούρια εποχή που ανατέλλει: τη συνέργεια, την ενότητα και την ομαδικότητα. Αναμένουμε τον Οκτώβριο, όπου όλα τα ελληνικά μυστικά θα συγκεντρωθούν σε μία δυναμική εθνική καμπάνια.

Στη συνέντευξη τύπου, ο Ευτύχιος Βασιλάκης, Αντιπρόεδρος της AEGEAN δήλωσε «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιπροσωπεύει για μας το καλό παράδειγμα της Ελλάδας που επιμένει, δεν κάμπτεται στα δύσκολα και αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο. Δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος αθλητής, αλλά και ένας νέος άνθρωπος, που ανεξάρτητα από την τεράστια επιτυχία του στο εξωτερικό, δεν ξεχνά την πατρίδα μας και την τιμά σε κάθε ευκαιρία. Ο Γιάννης διένυσε χιλιάδες χιλιόμετρα για να φτάσει στον στόχο του.Και δεν επαναπαύεται. Διαρκώς ανεβάζει τον πήχη. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς στην AEGEAN: προσπαθούμε να φέρνουμε τους επιβάτες που μας εμπιστεύονται πιο κοντά σε όσα ονειρεύονται να δουν, ταξιδεύοντάς τους χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Και επιδιώκουμε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Σήμερα, λοιπόν, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Γιάννη, ξεκινάμε μια κοινή προσπάθεια, για να πάμε την Ελλάδα ακόμη πιο μακριά, σε όλο τον κόσμο».

Με τη σειρά του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, είπε: «Σε κάθε μου κίνηση από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα τη νέα μου πορεία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κρατώ στο μυαλό μου τη χώρα μας, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα για εμένα. Η AEGEAN δεν είναι μόνο μια σπουδαία εταιρεία αλλά και ένα δυνατό κομμάτι της Ελλάδας, που δείχνει πόσα μπορούμε να πετύχουμε εμείς οι Έλληνες. Χαίρομαι πολύ που συνεργαζόμαστε με την AEGEAN γιατί αισθάνομαι ότι μοιάζουμε πολύ: έχουμε στόχευση, προσπαθούμε για το αποτέλεσμα, ανοίγουμε τα φτερά μας και πετάμε ακόμα πιο μακριά, προβάλλοντας τη χώρα μας στο εξωτερικό. Είμαι υπερήφανος που αναλαμβάνω αυτό το ρόλο και είμαι σίγουρος ότι η AEGEAN κι εγώ θα κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί, αντάξια της Ελλάδας!»

Author: Travelers Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here